Konsert KEMBARA BUDAYA 2. In-Team & UNIC

10-08-02 In-Team & UNIC diundang mejayakan konsert kembara budaya disingapura.

 
sp19
HRSB Copyright

sp19

Image URL for use on other sites:
Link to send via email/instant messenger:
Code for a Fotki Journal:
Uploaded: August 13, 2002
210 16
  • Baiti (Private)
    7 years 11 months ago
    muka abang pit macam muka kawan adik saya.namanya wan ahmad rasul.
  • eyda (Private)
    9 years 7 months ago
    Aiii........
    biler lagi nk wat show kt trganu???
    ari tue pernah wat kn???
    menyesalnya x dpt tngok abg2 kite dr dekat..
    frust giler..
  • iyla (Private)
    9 years 7 months ago
    amboi...........bukan main segak lagi korang berempat ni.....mengalahkan abg2 in-team dan hijjaz la......apa yang dipegangnya tu bai oiiii!!!!macam2 la awk ni.....
  • hamba allah (Private)
    10 years 6 months ago
    assalamualaikum..
    apa khabar abang2 unic semua?
    harap c-hat.ermmm....aper nk cakap ha?
    o.klah,good luck.abg wan syah,kawan syer kirim salam
  • shahidah (Private)
    12 years 2 months ago
    akum abg pit dan abg2 unic.abg2 unic nie semuanya hensem2 belaka terutama abg pit,kalau selalu bergambar macam niekan hensem.oklah,semoga kumpulan nie popular dan laku.saya akan doakan.ingat berusahalah bersungguh sehingga popular.gambar nie sungguh lawa.bye abg2 unic.

  • Insan (Private)
    12 years 2 months ago
    oi!abg2U.N.I.C tunjuk handsome gitu eh!!heheheheheh jgn marah memang handsome pun heheheh~~~!!!!!!!
  • budakbaik (Private)
    12 years 3 months ago
    pesal korang sengih² nih?ade yg kene ke kat muke aku???hie korang nih......aku rase aku nih lawa kot....tu yg korang cam nak ngorat aku jerk.....hiee....hepi nye........kuikuikui....gurau jerk....anyway gud lark for anythin' yuh do!!majulah nasyid 'tuk negare...
    adios
  • angah_s (Private)
    12 years 3 months ago
    angah_NA nie, biarla uncle duck tuh, die ade stail die yang tersendiri... ape la agaknye isi dalam beg abang bai bawak tuh??? ade bom ker? abang wanshah, awat hang potong rambut stail gietuh? xpelaa, sendiri punye...;)
  • angah_NA (Private)
    12 years 3 months ago
    Semua muka gelap aje..tapi cuma sorang ajee putih ..sape die???Tekalah..Abang Apen ni tak habis-habis tunjuk die punya ibu jari aje..
  • hafidz uyop (Private)
    12 years 3 months ago
    akum wan syah
    penat ker
    biler nak balik jb
  • (Anonymously) (Private)
    12 years 3 months ago
    masa ni mereka nyanyi 3 lagu... JALINAN, HTYT ngan AINUL MARDIAH
  • 12 years 3 months ago
    mase ni cam best jek
    nyanyi lagu ape
    ainul mardiah lagi ke
  • NaNi85 (Private)
    12 years 3 months ago
    abg apen tuuu cam tau tau jerk ape yg ade di dalam box tuu...
  • anis (Private)
    12 years 3 months ago
    bazli dapat hadiah cabutan bertuah ker
  • zack (Private)
    12 years 3 months ago
    eh...tak perasan abg zack, apa yang ko bawak bai???