Konsert Nasyid Mesra Rakyat " Hijjaz & In-Team"

Tempat : Balai Polis Kuala Terengganu
Tarikh : 28-04-03
Masa : 9.00pm.

  • syahirah (Private)
    7 years 9 months ago
    trg08
    askum, guest NURUL JANNAH mmg btul ape yg ditulis oleh guest sue tu.. sbg perempuan kawallah diri tu sket.. buat malu kaum laa.. dan sy sokong ape yg ditulis oleh guest Arifatul_Daniah. abg syah hensem sbb die sentiasa senyum..




  • marina( kias cinta) (Private)
    8 years 7 months ago
    trg33
    minat sangat kat kumpulan in-team terutama abg mie best sangat suara dia..
  • marina(kias cinta) (Private)
    8 years 7 months ago
    trg23
    ooo...abang mie buat show kat terengganu tak bagitahu pun kat saya,malaslah nak kawan ngan abg mie he..he..keylah makan tu jgan gelojoh sangat nanti tercekik saya pulak yang susah hekhe..
  • siti khadijah (Private)
    8 years 10 months ago
    trg19
    bgsnyer gmbar kump nsyid nie
  • eden (Private)
    9 years 1 month ago
    trg18
    lgu inteam "akan ku serah cinta ini,bukan lg pd manusia..kerana cinta martabat itu,berbalut segunung kepalsuan....dan kepuraan..."....sesungguhnya cinta kpd Allah itu kekal abadi...
  • eden (Private)
    9 years 1 month ago
    trg16
    tlg.....sy suke sgt kt abg amin.....nak wat cm ner nie.....muke dia 2 wat....aishh....tara bley tido mlm punya....x tau la nape ske sgt muke dia....
  • eden (Private)
    9 years 1 month ago
    trg14
    kak ogy smakin mengancam sejak pakai tudung ni...
  • dila (Private)
    9 years 2 months ago
    trg33
    nie bila abang2 in-team nak datang micet????
  • dila (Private)
    9 years 2 months ago
    trg28
    ahaksss...ramai nye makwe kat deoan tuuuu...pilih-pilih,jangan tak pilih maaa...
  • science (Private)
    9 years 2 months ago
    trg21
    abg munif syoklah tuh dapat hadiah
  • nur (Private)
    9 years 4 months ago
    trg22
    relex dulu........
  • afzan best (Private)
    9 years 5 months ago
    trg18
    a'kum.. nape abg syah pnya dahi tu.. luka ke?? nape saya tak tau pun..hurm..tak pe la bang.. sabor le bebanyak.. tgk ni, ramai yang bagi support kt abg..jangan risau ekss.. babai..SELAMAT MENYAMBUT MAULIDURASUL 12 RABIULAWAL 1426H. semoga kita mendapat barakah dari-NYA..insyaallah..
  • rina (Private)
    9 years 6 months ago
    trg23
    mie:muat kah perut aku makan semua ni nanti jadi gemuk lak...emm makan atau tak...makan jelah nanti lapar
  • rina (Private)
    9 years 6 months ago
    trg22
    syah:jeles nye aku tengok dia dpt hadiah utk aku takde kedekutlah drg ni aku letih ni tau buat show depan org ramai tapi tak de seorang pun nak bagi aku hadiah ....senyum jelah supaya tak ketara