(UNIC) Artis baru Hijjaz Music Entertaiment

Inilah artis nasyid baru dari HME. Kumpulan ini mempunyai nama yang unik, mudah disebut dan diingati -- UNIC (dibaca sebagai "you and I see"). Kumpulan ini terdiri dari Bazli (Bai), Fitri (Pit) dan Wan. InsyaAllah kumpulan ini akan berdiri sama tinggi duduk sama rendah dengan Hijjaz dan Inteam

 
Latihan gaya
HRSB Copyright

Latihan gaya

Mereka dikehendaki berlatih seperti dalam video klip

Image URL for use on other sites:
Link to send via email/instant messenger:
Code for a Fotki Journal:
Uploaded: January 15, 2002
16008 112
  • eka (Private)
    2 years 3 months ago
    up load gambar personil unic yang banyak yaa....


  • (Anonymously) (Private)
    2 years 9 months ago
    Terbaik lar kumpulan unic wat prsembahan kat skolah sya mnggu lpas...
    nnt dtg la lgi
  • (Anonymously) (Private)
    3 years 11 months ago
    GOOD LUCK FOR U ALL
  • Lieya Malaysia (Private)
    4 years 4 months ago
    hye abg2 unic....
    gah wat video clip trbaru ke?...
    hehe
  • 4 years 8 months ago
    assalammualikum w.b.t..juz wanna say,,hope u guys can plan to perfom at all mrsm in malaysia..like konsert jelajah laa.,anyway,,u guys always beat the rest and be the best..ope industri nasdyid m'sia tr0s maju..remember this things,,we oweys support y'll..<3 nasyid <3 islam...
  • 4 years 8 months ago
    warh..i'm UNIC lovers and fan.hpe dat UNIC can beat the rest and be de best..guys,,u're de sweet best laa...<33 all..........and <3 islam too..
  • yazid (Private)
    5 years 3 months ago
    bila nk wt lagu bru?
    mmm...
  • syabab (Private)
    5 years 3 months ago
    mazura saya nak bagi nasihat,kalau suara macam katak puru takyahlah mimpi nak bernasyid
  • Infeno (Private)
    5 years 3 months ago
    bleh tak kumpulan unic buat persembahan kat umah saya.
  • syABAB (Private)
    5 years 3 months ago
    Satu lagi saya baru-baru ini telah menubuhkan sebuah kumpulan nasyid kumpulan ''syabab''.
  • syabab (Private)
    5 years 3 months ago
    saya salah seorang peminat u.n.i.c,jadi untuk kebaikan saya mengharapkan kumpulan u and i see bergabung kembali seperti dulu barulah best.
  • 4 unic (Private)
    5 years 5 months ago
    cepat2lah peminat unic ,.undi unic(lagu atas nama cinta)dalm carta nasyid hari jumaat 10.30 malam kalo x silap dan ulangan hari ahad pukul 9.00 pagi
    dan pastilah di radio ikim
  • Nabeelah Malaysia (Private)
    6 years ago
    assalammualaikum....kumpulan UNIC xde nk wat konsert nasyid kt melaka?