In-Team & UNIC " Shooting Video Clip Hari Raya " Di Hulu Langat.

Tarikh : 30-10-02
Tempat : Hulu Langat
Jam : 11.00 malam

 
ra03
HRSB Copyright

ra03

Link to send via email/instant messenger:
Code for a Fotki Journal:
Uploaded: October 31, 2002
328 56
  • huSNa bENtoNg (Private)
    7 years 6 months ago
    wa,abgfit3 nasib kak leha xmuncul lagi mase ni!!
  • naj++ (Private)
    7 years 7 months ago
    e`eh!! man pun pki compact powder ker??
  • (Anonymously) (Private)
    7 years 8 months ago
    e`eh dah macam lambang tv3 lak..ader merah, kuning n biru..hehehehe...
  • akak unic (Private)
    8 years 4 months ago
    hishhh adek akak nie.dah la putih, pakai bedak yg putih.pucat muke...
  • payot (Private)
    8 years 7 months ago
    askum sume.wa...siap make-up lg tue.unic klu tak make-up pun ttp comel.smoge u all ttp bersatu selamenye.pd fitri,jdlah suami yg soleh kpd saliha dan papa yang penyayang kpd ank(sape name ank?terluper la)
  • 8 years 9 months ago
    dear nurul, a ah,kenape sume muke tension giler,lama st tunggu kut
  • su'aidah (Private)
    8 years 10 months ago
    haai abg wan kesian kena 2nggu abg pit b'bedak. dahla 2 abg pit dah putih,x yah susah2 bagi bedak..
  • ninie (Private)
    8 years 10 months ago
    Anonymous maaf lah salah taip sal biasa time m'tuk
  • (Anonymously) (Private)
    8 years 11 months ago
    a'kum ninie,awk nak type pakai bedak ke badak?kemeklah si fit 2 jwbnya klw die 'pakai' badak.
  • nurul (Private)
    9 years 1 month ago
    a'kum...pesal yg len sy tengok muka sumer tensen giler nih??????? nak pakai bedak skali ke??jangan marah ek...
  • sopia solehah (Private)
    9 years 6 months ago
    hai pitri pakai bedak mengalah pompuan kiter di malaysia nier,dah la tu si wanshah
  • 9 years 7 months ago
    pitri tak payah pakai bedak dah puteh dah,kalau nak putih hati kena bersih baru putih....saya ingin mengucapkan selamat berpuasa dah cepatlah pitri pakai bedak tu si wanshah tunggu tu....
  • ninie (Private)
    9 years 7 months ago
    tuan-tuan dan puan puan macam gini nak pakai badak ye !
  • ninie (Private)
    9 years 7 months ago
    hai bang pakai bedak ke ?
  • ain (Private)
    9 years 9 months ago
    hai nak berbedak ker awk tu lelaki key macam girl lak malahan lebih lak tu
Advertise on Fotki