Public Home > Umum > Tele Movie CUDIPT > PHTO0010

Tele Movie CUDIPT

Majlis menandatangani kontrak tele movie CUDIPT. Yang terlibat artis-artis pelakon juga penyanyi tempatan.

 
PHTO0010
HRSB Copyright

PHTO0010

Image URL for use on other sites:
Link to send via email/instant messenger:
Code for a Fotki Journal:
Taken: July 16, 2002
Uploaded: February 15, 2004
6513 30
Captured with:
Digital 1.0

exif
  • siti (Private)
    3 years 2 months ago
    sukanya aq tgok abg fitri nih... muke b'chy je..
  • bdk nakal (Private)
    8 years ago
    kali ni wan shah pakai baju biru plak.. hensem la tu.. baju kuning dia dh bagi kat aku..suruh simpankan..jgn jealous...
  • INTAN (Private)
    9 years 5 months ago
    FULAMAK,CAYALA KORANG.
  • nooren (Private)
    9 years 6 months ago
    assalamualaikum,apa khabar abang2 diatas.abang fitri sesuai dengan merah .selamat meneruskan perjuangan!!!!!!!
  • sofea (Private)
    9 years 7 months ago
    assalammualaikum w.b.t.,ape khabar abg fitri&wanshah.abg fitri nampak cute ler ngan senyumannya.good luck untuk unic.wassalam.
  • niesa (Private)
    10 years 3 months ago
    wan shah memang nampak sentiasa tenang biar dalam apa jua keadaan,good luck and stay cute!!!!!!!!!!!!
  • shifa (Private)
    10 years 8 months ago
    siaper yang posing kat sebelh kanan Fitri tue? Boleh tahan jugak!thehehehehe!!!!!
  • sutera84 (Private)
    10 years 8 months ago
    Handsomelah wanshah kita nie berbaju melayu biru mana baju melayu kuning awak....
  • fitrah (Private)
    10 years 8 months ago
    askum,chewwwah....berserinnya seyuman abg pit kita ni..abg wan cah kita tu apa kurangnye..dgr kata abg pit nak kawin awal bln april ni.betul ke?
  • nabihan (Private)
    10 years 8 months ago
    akumm....mboooi2...kiutnye abg pit...hemmm...ape rahsia ha?ehehhheee....^-^
  • zakiyah (Private)
    10 years 8 months ago
    Assalamualaikum

    FITRI manis senyumannya
  • nurul aini (Private)
    10 years 8 months ago
    akhlak dan perjuangan perlu seiring..
    kalau akhlak tak baik...tp nak berjuang (berdakwah melalui hiburan) tak kan kemana...
    perbaiki akhlak... dan teruskan perjuangn demi mencari keredhaanNYA





  • sha_ipoh (Private)
    10 years 8 months ago
    Senyum itu sedekah...
  • guess who (Private)
    10 years 8 months ago
    semua ciptaan Tuhan adalah sempurna..