Public Home > Umum > Tele Movie CUDIPT > PHTO0010

Tele Movie CUDIPT

Majlis menandatangani kontrak tele movie CUDIPT. Yang terlibat artis-artis pelakon juga penyanyi tempatan.

 
PHTO0010
HRSB Copyright

PHTO0010

Image URL for use on other sites:
Link to send via email/instant messenger:
Code for a Fotki Journal:
Taken: July 16, 2002
Uploaded: February 15, 2004
6528 30
Captured with:
Digital 1.0

exif
  • siti (Private)
    3 years 4 months ago
    sukanya aq tgok abg fitri nih... muke b'chy je..
  • bdk nakal (Private)
    8 years 2 months ago
    kali ni wan shah pakai baju biru plak.. hensem la tu.. baju kuning dia dh bagi kat aku..suruh simpankan..jgn jealous...
  • INTAN (Private)
    9 years 7 months ago
    FULAMAK,CAYALA KORANG.
  • nooren (Private)
    9 years 8 months ago
    assalamualaikum,apa khabar abang2 diatas.abang fitri sesuai dengan merah .selamat meneruskan perjuangan!!!!!!!
  • sofea (Private)
    9 years 9 months ago
    assalammualaikum w.b.t.,ape khabar abg fitri&wanshah.abg fitri nampak cute ler ngan senyumannya.good luck untuk unic.wassalam.
  • niesa (Private)
    10 years 5 months ago
    wan shah memang nampak sentiasa tenang biar dalam apa jua keadaan,good luck and stay cute!!!!!!!!!!!!
  • shifa (Private)
    10 years 9 months ago
    siaper yang posing kat sebelh kanan Fitri tue? Boleh tahan jugak!thehehehehe!!!!!
  • sutera84 (Private)
    10 years 10 months ago
    Handsomelah wanshah kita nie berbaju melayu biru mana baju melayu kuning awak....
  • fitrah (Private)
    10 years 10 months ago
    askum,chewwwah....berserinnya seyuman abg pit kita ni..abg wan cah kita tu apa kurangnye..dgr kata abg pit nak kawin awal bln april ni.betul ke?
  • nabihan (Private)
    10 years 10 months ago
    akumm....mboooi2...kiutnye abg pit...hemmm...ape rahsia ha?ehehhheee....^-^
  • zakiyah (Private)
    10 years 10 months ago
    Assalamualaikum

    FITRI manis senyumannya
  • nurul aini (Private)
    10 years 10 months ago
    akhlak dan perjuangan perlu seiring..
    kalau akhlak tak baik...tp nak berjuang (berdakwah melalui hiburan) tak kan kemana...
    perbaiki akhlak... dan teruskan perjuangn demi mencari keredhaanNYA





  • sha_ipoh (Private)
    10 years 10 months ago
    Senyum itu sedekah...
  • guess who (Private)
    10 years 10 months ago
    semua ciptaan Tuhan adalah sempurna..